Info

KOE ARMEIJAHENKINEN ELÄMYS

Army Hostel on armeijahenkinen kokonaisuus muutaman kilometrin päässä Mikkelin keskustasta (ajo-ohjeet), joka tarjoaa rauhallisen ja tunnelmallisen kustannustehokkaan majoittumisen.

LÄHISTÖN PALVELUT

Lounasravintola Pitopata (400 m)
Karkialammen Kuntotalo (200 m)
Mikkelin Stadium (3 km)
Mikkelin Jäähalli Oma-areena (3 km)
Sport Forum (3 km)
Mikkelin Ravirata (3 km)

YHTEISTYÖSSÄ

Yritys on perustettu nykyisen yrittäjän isän toimesta vuonna 1984 Ruokolahdella, Nahkajalostamo M. Salonen Ky -nimellä. Vuonna 1986 yritys muutti Juvalle, jossa toimi turkismuokkaamona seuraavat parikymmentä vuotta. Sukupolvenvaihdos tapahtui vuonna 2005. Yritys muutti Mikkelin Otavaan vuonna 2009, jolloin mukaan tuli myös erilaisten tuotteiden ja tavaroiden maahantuontia ja nimi muutettiin Finskin Oy:ksi. Vuonna 2013 yritys siirsi toiminnot Mikkelin Karkialammelle, ostettuaan kaksi Savon prikaatin vanhaa kasarmia. Tässä yhteydessä liiketoiminta laajeni myös varastonvuokraustoimintaan. Seuraavana vuonna toiminta laajeni edelleen majoituspalveluiden tarjoamiseen sopimusasiakkaiden tarpeisiin ja tämän myötä aputoiminimeksi muotoutui Army Hostel. Army Hostellin perusperiaate on säilynyt edelleen samana eli yritys tarjoaa armeijahenkistä majoitusta sopimusasiakkaille sekä muille ryhmille, mutta on laajentanut palveluita myös oheis- ja ohjelmapalveluihin.

OHEISPALVELUT

Ruokaa, juomaa, ulkoilua, liikuntaa.. tutustu kattaviin oheispalveluihin.

Lue lisää

Paketit ryhmille

Hyvä majoitusvaihtoehto ryhmille aktiviteetteineen, räätälöidysti ryhmäsi tarpeiden mukaan. Kuuntelemme ryhmäsi toiveita ja olemme valmiita räätälöimään ryhmäsi näköisen paketin!

Pyydä tarjous

Yhteistyössä