Ehdot

Tervetuloa nauttimaan armeijahenkisestä tunnelmasta Armyhostelliin!

YLEISET VARAUS­ JA PERUUTUSEHDOT

Sovellamme Majoitus­ ja Ravintolapalvelut Ry Maran ohjeistamia Majoitusliikkeiden yleisiä varaus­- ja peruutusehtoja kaikkiin varauksiin. Luethan huolella läpi nämä varaus- ja peruutusehdot.

Varaus/Majoittuminen

Ryhmäkoko min. 10 henkilöä.

­Ryhmän tekemä varaus on sitova hostellin henkilökunnan vahvistettua varauksen suullisesti tai kirjallisesti.

Ryhmänjohtaja huolehtii avainten noudosta joko ryhmän saapuessa tai aiemmin, sopimuksen mukaan. Ryhmänjohtaja on vastuussa ryhmästään, huonejaosta, avainten palautuksesta, mahdollisista ruoka- ja muiden palvelujen varaamisista jne. Toivottu huonejako pyydetään toimittamaan etukäteen.

­Huoneet ovat asiakkaan käytettävissä klo 14.00 lähtien ja lähtöpäivänä luovutus viimeistään klo 12 tai sopimuksen mukaan.

Myöhäinen huoneenluovutus on mahdollista lisämaksua vastaan varaustilanteesta riippuen. Kysy lisää henkilökunnalta.

­­­Mahdolliset toiveet huonejärjestelyistä sekä lista yöpyjistä tulee ilmoittaa hostellille mahdollisimman ajoissa. Hostellin henkilökunta pyrkii parhaansa mukaan ottamaan asiakkaan toiveet huomioon.


­Hostellin sosiaalitilat ovat yhteiskäytössä hostellin kaikkien asiakkaiden kesken. Naisille ja miehille omat erilliset wc- ja pesutilat.

Hostellissa tulee noudattaa hyviä käytöstapoja sekä hostellin järjestyssääntöjä.

Huoneisiin ei ole oikeutta päästää ulkopuolisia henkilöitä.

Hostel ei vastaa huoneisiin tai hostellin yleisiin tiloihin jätetyistä tavaroista.

Oheisohjelmat

Oheisohjelmien, -toimintojen ja -koulutusten aikana alkoholin ja päihteiden käyttö ja vaikutuksen alaisena oleminen on ehdottomasti kielletty

Vakuutus varautumis- ja turvallisuuskoulutus

Maksuehdot

­Majoitus maksetaan saapumisen/lähdön yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus laskutussopimukseen. Sopimus tulee tehdä ennen majoittumista. Hostelli perii laskuttamisesta syntyvistä kuluista laskutuslisää 3,50 € / lasku.


­Hostellilla on oikeus laskuttaa asiakkaalta varausmaksu, jonka suuruus on 10% lopullisesta hinnasta. Varausmaksun määrä vähennetään lopullisesta laskusta. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas ei noudata peruutusehtoja.

PERUUTUKSET

Majoituksen peruutus

Varaus voidaan peruuttaa tai majoituspaikkojen määrää vähentää 14 vuorokautta ennen tulopäivää veloituksetta (mahdollista varausmaksua ei palauteta).

Mikäli varaus perutaan tai majoituspaikkojen määrää vähennetään 13-7 vuorokautta ennen tulopäivää, on hostellilla oikeus laskuttaa tilaajalta 50% koko varauksen tai muutoksen arvosta.

Mikäli varaus perutaan tai majoituspaikkojen määrää vähennetään 6-0 vuorokautta ennen tulopäivää on hostellilla oikeus laskuttaa tilaajalta koko varauksen tai muutoksen arvo.

Ohjelmapakettien peruutus

Ohjelmapalvelut voidaan peruuttaa 22 vuorokautta ennen tulopäivää. Tämän jälkeen hostellilla on oikeus laskuttaa tilaajalta koko tilatun ohjelman arvo.

 Jos asiakas jättää saapumatta, on hostellilla oikeus veloittaa koko varauksen hinta.

Nämä ehdot ovat voimassa, ellei asiakkaan ja hostellin välillä muuta sovita. 

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Yhteisen toiminnan sujuvuuden sekä turvallisuuden ja viihtyvyyden varmistamiseksi:

Inttityyliin lakanat hoituvat paikoilleen itsepalveluna. Ja tietenkinhän käytät lakanoita, kiitos ? Lähtiessäsi voit ottaa lakanat pois ja jättää ne sängyn päätyyn.

Noudatellaanhan yleisesti hyviä tapoja ja käyttäydytään asiallisesti hostellin tiloissa. Ei häiritä muita asukkaita millään tavalla häröilemällä, annetaan kaikille mahdollisuus rauhalliseen majoittumiseen ja ainakin klo 22 lopetellaan kaikennäköinen ääntä pitävä toiminto.

Tupakointi, avotulenteko sekä ulkopuolisten henkilöiden päästäminen hostellin tiloihin on tietenkin ehdottomasti kielletty.

Ja tietenkään ei oteta eikä vahingoiteta muiden asukkaiden tai hostellin omaisuutta ja pidetään ne niille kuuluvilla paikoilla.

Säilytetään annettuja avaimia huolellisesti, eikä luovuteta muille kuin hostellissa majoittuville henkilöille.

Näiden vastainen toiminta voi johtaa korvausvastuun syntymiseen.

Eli suomeksi sanottuna, käyttäydytään ihan vain maalaisjärjen mukaan ja viihdytään yhdessä! 😊

OHEISPALVELUT

Ruokaa, juomaa, ulkoilua, liikuntaa.. tutustu kattaviin oheispalveluihin.

Lue lisää

Paketit ryhmille

Hyvä majoitusvaihtoehto ryhmille aktiviteetteineen, ryhmäsi tarpeiden mukaan. Kuuntelemme toiveitasi ja olemme valmiita räätälöimään ryhmäsi näköisen paketin!

Pyydä tarjous