Urheiluseurat

Army Hostel ulkokuva

Pelit edessä ja suuntana Mikkeli, majapaikka hakusessa? 

Army hostel tarjoaa Sinulle ja joukkueellesi erittäin varteenotettavan majoitusvaihtoehdon, oheispalveluineen ja – ohjelmineen. Ja taatusti ainutlaatuisesti 👌

Army Hostel sijaitsee Mikkelin Karkialammella, eli 10 minuutin ajomatkan päässä niin keskustasta, kuin myös Kalevankankaalta, jossa sijaitsevat Mikkelin olennaiset liikuntatilat: Ikioma Areena, Mikkelin Stadiumi, Sport Forum sekä Ravirata jalkapallokenttineen. Hostel perustettiin jo vuonna 2014 entiseen Savon prikaatin kasarmiin ja on tästä lähtien majoittanut niin isoja kuin pienempiäkin ryhmiä. Urheilujoukkueet on yksi arvokkaista asiakasryhmistämme ja arvojemme mukaisesti tarjoamme ennen kaikkea junioriryhmille vähintäänkin sopuhintaista majoitusta.

Army Hostel Mikkeli majoitus tupa

Majoittuminen 

Majoittuminen yhteisöllisesti armeijatyyliin entisissä varusmiestuvissa, joissa jokaisessa 10 runkopatjasänkyä peittoineen ja tyynyineen sekä jokaiselle oma lukollinen varusmieskaappi. Yhteisistä tiloista löytyy pieni ”keittiö”, oleskelutiloja televisioineen ja peleineen, erilliset kylpyhuoneet miehille ja naisille (5 suihkua/kylpyhuone) sekä sauna. Tupajaoissa otamme aina toiveet huomioon mahdollisuuksien mukaan, kuten esimerkiksi valmentajille ja bussikuskille pyrimme aina tarjoamaan omat tuvat.

Army Hostel Mikkeli joukkuemajoitus aamupala

Ruokailu

Ruokailut hoituvat yhteistyökumppaneinamme toimivien pitopalveluiden kautta ja ovat räätälöitävissä ryhmän tarpeiden mukaan (~20 hlöä+, pienemmät ryhmät tapauskohtaisesti). Voit tilata kauttamme aamupalasta kaikkiin ruokailuihin, mahdollisuus valita eri menuvaihtoehdoista. Myös pitsa/grilliruokavaihtoehtoja. Omin eväin onnistuu toki myös, ”minikeittiössä” keittyy kahvit ja lämpiää eväät (ei keittomahdollisuutta), kylmätilaa reilusti.

Army Hostel liikunta palloilusali Karkialammen Kuntotalo

Liikunta

Idyllinen varuskuntaympäristö tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Ympäristössä  pururatoja ja hiihtolatuja aamulenkkeilyyn ja hostellin vierestä löytyy varuskunnan urheilukenttä (varattavissa kauttamme). Sisäliikuntatiloja tarjoaa puolestaan Karkialammen Kuntotalo, josta löytyy palloilusalien lisäksi telinevoimistelualue, monitoimisuora sekä kuntosali (tilat varattavissa kauttamme). Ja pelikuviot hioutuu täydellisiksi taktiikkapalavareissanne alakerran kokoustilassamme (valkokangas+videotykki).

Army Hostel biljardihuone

Vapaa-aika

Hostellin tarjoamia ajanviettomahdollisuuksia ovat mm. oleskelutilat televisioineen (wifi, cromecast, kajarit), biljardihuone peleileen sekä pingispöytä. Myös ulkogrillit (puu- ja kaasugrilli) käytössänne makkaranpaistoon. Hostellin läheisyydessä myös pieni ranta vilvoitteluun.

Alueella toimivien yhteistyökumppaneidemme tarjoamia ohjattuja ohjelmia ovat mm. paintball, noptel-ammunta sekä itsepuolustussessiot. Mikkelin Fresbeegolf-kenttälle ja Viihdeuimala Rantakeitaallekin ajoaikaa alle 10 minuuttia.

Ja päivän päätteeksi koko porukka saunaan rentoutumaan.

army hostel sauna

Miksi valitsisin Army Hostellin?

  • Yhteisöllinen majoittuminen 10 henkilön tuvissa vahvistaa yhteenkuuluvuutta ja tiivistää takuuvarmasti tiimihenkeä. Ja nuorethan ovat olleet tästä vain mielissään.
  • Hostel sijaitsee idyllisessä, rauhallisessa varuskuntaympäristössä ja on sopivan matkan päässä keskustasta, joka auttaa Sinua pitämään joukkueesi aisoissa ja poissa kaupungin humuista.
  • Helpoimmillaan saat koko paketin samasta paikasta – majoitus, ruokailut, oheistoiminnot
  • Mahdollisuus räätälöidä ryhmäsi tarpeiden mukainen paketti, myös ruokailuissa eri menu-vaihtoehtoja
  • Liikuntaa, ulkoilua, rentoa, vapaata yhdessä oloa.
  • Vaihtelua tavanomaisuudelle

 

 

No mitä tämä sitten maksaa?

Hinta määräytyy ryhmäkoon sekä tarpeiden mukaan.

Esimerkkinä 30 hlön junioriryhmä:

Alokaspaketti
Ryhmä tuo omat liinavaatteet & pyyhe/makuupussi sekä omat eväät.

💥Junnuhinta: 17 € / hlö / vrk

Vänrikkipaketti
Hinta sisältää liinavaate-& pyyhepakan sekä aamupalan

⭐Junnuhinta: 30 € / hlö / vrk

Muut ruoat sekä oheispalvelut erillisen tarjouksen mukaan.

Ota yhteyttä:

Kysy lisää ja/tai pyydä tarjous tästä tai

nakkaa sähköposti varaukset@armyhostel.fi tai

soita 040 834 1563 Vuokko / 050 345 6585 Tommi

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen, se taatusti erilainen majoituskokemus joukkueesi kanssa!

OHEISPALVELUT

Ruokaa, juomaa, ulkoilua, liikuntaa.. tutustu kattaviin oheispalveluihin.

Lue lisää

Paketit ryhmille

Hyvä majoitusvaihtoehto ryhmille aktiviteetteineen, ryhmäsi tarpeiden mukaan. Kuuntelemme toiveitasi ja olemme valmiita räätälöimään ryhmäsi näköisen paketin!

Pyydä tarjous

Yhteistyössä